De Zeearend - Exclusieve dijkappartementen te huurEnglishNederlands
Appartementen te huur De Zeearend appartementen, appartement hoeksche waard
home
de zeearend
Appartementen
Activiteiten tijdens uw verblijf in appartement de Zeearend
Links
Contact
Welkom bij De Zeearend, luxe appartementen complex in Zuid-Beijerland de Hoeksche Waard

Ontdek de exclusieve dijkappartementen van De Zeearend! Beleef de geweldige overdaad aan natuur in de omgeving! De appartementen van De Zeearend hebben een unieke sfeer en inrichting die zonder overdrijven verfrissend en vernieuwend is. Op loopafstand van diverse prachtige natuurgebieden is het de ideale locatie om te genieten van een onbezorgde vakantie of een heerlijk weekendje er tussenuit!Natuur vindt u in de omgeving van de zeearend ten overvloede

De Zeearend ligt centraal in de Hoeksche Waard, tegenover het natuureiland Tiengemeten en aan de rand van natuurgebied Tiendgorzen.

De Zeearend ligt letterlijk bovenop de Nieuwendijk dus het uitzicht is fenomenaal! U kijkt over het vuile gat naar het natuureiland Tiengemeten. Voor de deur heeft u het natuurgebied de Tiendgorzen.

Nieuwendijk valt onder de gemeente Zuid-Beijerland (Korendijk) en is op 25 autominuten van Rotterdam / Moerdijk / Zeeland.

Het dorp Zuid-Beijerland / Nieuwendijk is pas in 1615 gesticht en is op Numansdorp na het jongste dorp van de Hoeksche Waard. In dat jaar kwam de bedijking gereed van de zuidelijk, aan de Beijerlanden grenzende slikken "De Hitsert". Tot op de dag van vandaag spreken de bewoners van dit dorp nog steeds over De Hitsert, de naam uit het verleden. In Zuid-Beijerland staat de molen Landzigt, deze stenen grondzeiler is nog in gebruik voor het malen van graan. U kunt hier zelf nog meel kopen.


 
activiteiten kalender 2008
Klik op de appartementen voor meer informatie:

1. Appartement Havik
2. Appartement Sperwer
3. Appartement Buizerd
4. Appartement Kiekendief
5. Appartement Torenvalkboekingen

Adres: Nieuwendijk 1
3284 KR  Zuid-Beijerland
Telefoon: +31(0)646 438 253
Fax: +31(0)186 693 890
E-mail: info@dezeearend.com

| Home | De Zeearend | Appartementen | Activiteiten | Links | Contact |

Desirée Webdesign - media & communications